De Creakist

Naast dat wij kinderfeestjes bij de jarige thuis organiseren, is het ook mogelijk om een Creakist bij ons te huren, waarmee u zelf een creatief feestje kunt geven.

 

Een echte kunstenaar

In de Creakist bevinden zich allerlei materialen en hulpmiddelen om een leuk schilderijtje te maken. Het zelfgemaakte schilderijtje kunnen de kinderen als aandenken mee naar huis nemen na het kinderfeestje.

 

De kinderen maken een schilderijtje met professionele acrylverf. Deze verf is op waterbasis en droogt snel. De verf wordt met behulp van kwasten, penselen en/of sponsjes op het schildersdoek aangebracht. Als finishing touch kan het doek nog worden versierd met foamstickers en strass steentjes.

 

Om het schilderen voor de kinderen gemakkelijker te maken kunnen wij ook vooraf een afbeelding aanbrengen op de schildersdoeken. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Kliederschort

Om de kleding van de kinderen te beschermen zitten in de Creakist ook kliederschorten voor de kinderen.

 

Werkwijze verhuur

Het huren van een Creakist is eenvoudig. Met het reserveringsformulier doet u een aanvraag om de Creakist te huren voor het verjaardagsfeestje. Maar bellen of mailen mag uiteraard ook. Na ontvangst van uw reservering ontvangt u de orderbevestiging en de factuur.

 

Het betalen van de huur van de Creakist kan op twee manieren. Contant bij het ophalen van de Creakist of via het overmaken van het verschuldigde factuurbedrag op het rekeningnummer van Atelier de Creakoffer.

 

De Creakist wordt de dag voor het feest opgehaald bij het atelier en de dag na het feest weer teruggebracht.

 

Tot slot

De spelregels voor het huren van een Creakist staan beschreven in onze voorwaarden.

 

Als er nog onduidelijkheden zijn of als u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

Volg ons via

Facebook Atelier de Creakoffer LinkedIn Atelier de CreakofferAlle rechten voorbehouden - Atelier de Creakoffer 2018 - Disclaimer - Privacyverklaring - Alle voorwaarden