Themaworkshops voor volwassenen

De workshops verzorgen we bij ons thuis. Bij grotere (familie-, kennissen-, vriendinnen-) groepen is het ook mogelijk op de door u gewenste locatie of bij u thuis.

Herfstworkshops

De herfsttijd is de tijd van de herfstbladeren, kastanjes, eikels, egeltjes, halloweenspoken, heksen en pompoenen. Een tijd om lekker binnen te knutselen!

Wat maken we zo al tijdens de herfstworkshops?

  • Memobord beschilderen en versieren met spoken en/of pompoenen
  • Krijtbord maken en decoreren
  • Halloween- of herfstfiguur beschilderen
  • Halloween- of herfstkrans

Voorbeelden van een herfstworkshop worden hieronder weergegeven. (Klik op een afbeelding om deze te vergroten.)

Memobord spookje
Pompoenen van papier-maché
Houten figuur vogelverschrikker
Herfsttakken decoratie

Kerstworkshops

De kersttijd staat in het teken van sfeer en gezelligheid. Tijdens de diverseworkshops kunnen houten kerstfiguren (zoals kerstengeltjes, rendier, Kerstman) beschilderd en gedecoreerd worden. Ook kunnen houten voorwerpen met de decoupage techniek (servetten, To-Do of decoupage papier) versierd worden.

Leuk als versiering bij u in huis of als origineel kerstcadeau!

Figuur maan met engeltjes
Houten kerstboom
Houten kerstster
Kerstkrans
Houten kerstboom met decoupagetechniek

Lenteworkshops

Als de lente weer voor de deur staat, is het tijd voor leuke lente decoraties in en om het huis! Bijvoorbeeld krijt- of memoborden beschilderen, houten welkom vlinder beschilderen of gebruiksvoorwerpen met de decoupage techniek (servetten, To-Do of decoupage papier) versieren. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Bord met vlinder en bloemen
Creplafiguur haas
Krijtbord met vlieger
Bord met vlinders
Papier-maché schaap
Krijtbord bloem
Memobord Lente

Paasworkshops

Met Pasen is het leuk om bijvoorbeeld een mooie paaskrans van stro of een zelf gemaakte paaskip van kippengaas en stro in huis te hebben. Of vindt u het leuker om een houten paasfiguur te maken en te beschilderen? Indien u het leuk vindt om een originele paasversiering in huis te hebben neem dan even contact met ons op voor de data.

Paaskrans
Gaasbeest van stro
Houten paaskip
Houten paashaas

Zomerworkshops

Tijdens de zomerworkshop maken we bijvoorbeeld kransen met jute, drijfhout en schelpen. Maar ook is het mogelijk om een krijtbord of een memobord in strandstijl te beschilderen en te decoreren, een houten vuurtoren te beschilderen of houten zeesterren en vissen te beschilderen. De decoupage techniek met zee en strandmotieven kan toegepast worden op bijvoorbeeld een dienblad, een kistje of een bord. Tover uw huis om in een zomerhuis met deze nautische accessoires.

Memo- en krijtbord Strand
Schelpenkrans
Dienblad Strand
Krijtbord Strand
Houten vis welkom
Bord en schaaltje Strand
Houten boot

Vrijgezellenfeest

Tijdens je vrijgezellenfeest is het leuk om een houten torso te beschilderen met een spannend lingeriesetje met jarretel of torselet. Het natuurlijk ook mogelijk om iets anders te maken zoals een dienblad, een schelpenkrans, een zeephanger of een memobord. Voor meer ideeŽn kun je altijd contact met ons opnemen.

Torselet
Torselet
Memo- en krijtbord Strand
Zeephanger
Schelpenkrans


Facebook Atelier de Creakoffer Instagram Atelier de Creakoffer LinkedIn Atelier de CreakofferAlle rechten voorbehouden - Atelier de Creakoffer - Disclaimer - Privacyverklaring - Alle voorwaarden